Links

Afbeelding Baghera

Baghera

Het Franse merk Baghera biedt je een reeks coole loopauto’s van gelakt metaal (met of zonder trappers)

Afbeelding Bruder

Bruder

Het speelgoed van het merk Bruder onderscheid zich van andere speelgoed merken door zijn degelijkheid zonder daardoor details te verliezen. De lijfspreuk van Bruder is dan ook "Just like the real thing" wat zich in de diverse modellenreeksen duidelijk laat terugvinden. Zo heeft Bruder een aantal modellen series gebaseerd op bestaande vrachtwagen en tractor modellen. Prachtig voor kinderen om zich hierdoor nog beter identificeren met een bepaald merk. Meer informatie over de verschillende producten van Bruder kunt u vinden op de bedrijfswebsite van Bruder.

Afbeelding Dress Your Doll

Dress Your Doll

DressYourDoll, een uniek en gloednieuw concept waarmee kinderen op een makkelijke en leuke manier zelf kleedjes kunnen naaien voor hun (mode)poppen.

Afbeelding Eureka

Eureka

Diverse pittige behendigheidsspelletjes. Ontwar de knoop, bevrijd de ring. Boeit jong en oud. Op hun bedrijfswebsite vindt u een heel aantal prachtige puzzels van Eureka, in verschillende moeilijkheidgraden: draadpuzzels, chromen puzzels, puzzels met flessen, knopen, hangsloten etc...
Galt logo

Galt Toys

Galt Toys is voorzien van speelgoed dat zacht en veilig is. Baby's en peuters zijn dol op dit speelgoed. Het is ook nog erg goed voor de bevordering van de ontwikkeling van uw kind. Dit kleurrijke speelgoed bevat multi-zintuiglijke functies en hand/oog coördinatie en zal de motorische ontwikkeling stimuleren.
Haba logo

Haba

Haba is een houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Haba ziet zichzelf als „belangrijkste leverancier voor kinderen“. Aldus biedt HABA bijvoorbeeld ook juwelen, porseleinen artikelen alsook textielproducten aan.
Kapla logo

Kapla

Educatief speelgoed dat ontworpen is door Tom van der Bruggen. De naam is afgeleid van Kabouterplankjes. De blokjes worden gebruikt voor onder andere modelbouw. Elk blokje van dennenhout heeft een identieke grootte en vorm. Kapla is te koop in dozen van 20, 40, 100, 200, 280 en 1000 blokjes. De sets bevatten verschillende ideeënboekjes, maar stap voor stap-gidsen zitten er niet bij.
Lilliputiens logo

Lilliputiens

In onze wereld vol kleine wondertjes straalt elk stuk speelgoed zijn eigen, vrolijk verhaal uit. Onze talrijke mascottes hebben ieder hun eigen magisch universum. Een verscheidenheid aan zachte stoffen en ontwapenende personages wekken zijn vertrouwen, de vele vormen, kleuren, geluiden, ... dagen steeds opnieuw zijn onderzoekende geest uit. Een plezierige, kwaliteitvolle en 100% veilige manier van leren.

Plan Toys logo

Plan Toys

Plan Toys bewijst dat het mogelijk is om kwaliteit te combineren met verantwoording nemen op ecologisch en sociaal vlak. Ze zetten zich in om aan de hoogste ethische waarden te voldoen terwijl ze innovatief en educatief speelgoed maken voor ieder ontwikkelingsstadium van het kind. Het speelgoed inspireert de fantasie van kinderen en ondersteunt hierbij de fysieke en intellectuele ontwikkeling. Het speelgoed van Plan Toys is gemaakt van gifvrije natuurlijke materialen zoals biologisch rubberhout.
Pintoys logo

Pintoys

De Pintoy ® merk omvat een breed scala van producten voor kinderen en gezinnen, waaronder speelgoed, baby-producten, spelletjes voor kinderen, cadeauartikelen en kindermeubilair. Ontworpen voor schoonheid, educatieve waarde, plezier, veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid combineren, zijn Pintoy ® speelgoed getoetst aan de Europese veiligheidsnormen voor speelgoed.
Pintoys logo

Selecta Spielzeug

Sigikid logo

Sigikid

Design is een noodzaak. Sigikid is ervan overtuigd dat kinderen moeten worden omringd door een goed ontwerp. Ontwerp niet alleen invloed op ons gevoel van esthetiek, maar laat ook zijn stempel op onze zintuigen en hoe we de wereld begrijpen om ons heen. Design is een fundamenteel onderdeel van elke goede product en niet alleen de "kers op de taart", dat is de reden waarom wij ons creatieve werk te zien als een verplichting en een noodzaak.